Skal vi finne på noe sammen?

Vi samarbeider gjerne med stor og små aktører enten det er omtale på magevennligmat.no, annonsering eller innholdsproduksjon for dine kanaler. Magevennlig mat drives av Julia Edin som også eier firmaet Edin Design, som levere tjenester innen design, tekst og foto. Alle oppdrag for Magevennlig mat blir fakturer,t etter avtale, via Edin Design.

Ønsker du omtale på bloggen?
Mitt krav er at produktene eller tjenestene jeg omtaler skal være relevant for mine lesere, som i hovedsak er opptatt av å spise og leve sunt og magevennlig, de er opptatt av helse og velvære og de er opptatt av mitt liv som både småbarnsmor, designer og kronisk syk.


Vil du annonser på magevennligmat.no?
Vi er åpne for annonsesamarbeid. Hovedsakelig plassering er i kolonnen på høyre side av bloggen, men ta kontakt om du ønsker noe annet.

Ønsker du oppskrifter eller annet innhold produsert for dine kanaler?
Gjennom firmaet Edin Design tar vi (Julia og Espen Edin) oppdrag for kunder der vi kombinerer tekst, foto og design. Ta en titt på nettsiden vår (under utarbeidelse) for referanser.

Under ser dere eksempler på noen av samarbeidene Magevennlig mat har hatt de siste årene.
Lurer du på noe?
Send en mail til julia@magevennligmat.no

Referanse-prosjekter

Magvennligmat_glutenfri_012019.jpg

GLUTEnfri nr. 1 -2019

Tekst, foto og utvikling av 6 oppskrifter under temaet “Alt i en gryte” for medlems-magasinet GlutenFRI for Norsk Cøliakiforening. Oppdraget gjøre via firmaet Edin Design, men deles også her på bloggen.

Les blogginnlegget: Eltefritt brød og syrlig fiskegryte

Se oppskriftene: Syrlig fiskegryte og Eltefritt brød med bohvete og teff

Magevennligmat_goodiebox_slitenmamam.jpg

Goodiebox.no


Sponset innlegg for skjønnhetsprodukter fra Goodiebox.no - med en personlig vri slik at det ble ærlig og relevant for mine følgere.

Les blogginnlegget: Mamma-looket 2019 - på tide med en oppfrisking!

Magevennligmat_kolonihagen_frokost2.jpg

kolonihagen

På oppdrag for Kolonihagen utviklet jeg en oppskrift på Cloud bread med pålegg basert på deres produkter. I tillegg til oppskrift laget jeg også et personlig blogginnlegg om hvorfor jeg foretrekker økologiske råvarer fra Kolonihagen.

Les blogginnlegget: God smak med god samvittighet

Se oppskrift: Cloud bread med pålegg fra Kolonihagen

 
Magevennligmat_NCF_grillmat.jpg

GLUTEnfri nr. 3 -2018

Tekst, foto og utvikling av 5 oppskrifter under temaet “Grilltilbehør” for medlems-magasinet GlutenFRI for Norsk Cøliakiforening. Oppdraget gjøre via firmaet Edin Design, men deles også her på bloggen.

Les blogginnlegget: 5 nye oppskrifter for Norsk Cøliakiforening

Se oppskriften: Grovt eltefritt olivenbrød

Magevennligmat_leske_3_illu.jpg

Leske

I samarbeid med Leske.no gikk jeg gjennom deres alkoholfrie produkter og laget en liste over glutenfrie og lavFODMAP drikker. De sendte meg en eske med alle disse drikkene. Jeg smakte meg gjennom alle og skrev min ærlige mening i et blogginnlegg slik at andre lettere kan finne frem til velsmakende og magevennlige drikke-alternativer.

Les blogginnlegget:
En forfriskende eske fra Leske!

Magevennligmat_leske_kneta_matcha-4.jpg

Leske

På forespørsel fra Leske.no fikk jeg tilsendt drikken Matcha Green Tea som jeg skrev en ærlig anmeldelser om.

Les blogginnlegget: Magiske Matcha!

 
Magevennligmat_Soma_frokostfromasj2.jpg

Soma

I samarbeid med SOMA.no valgte jeg ut en rekke av deres produkter som var lavFODMAP. Deretter laget tre oppskrifter ut av produktene. Oppskriftene skulle kunne brukes til 17.mai feiring.
Her er en gluten- og laktosefri frokostdessert!

Se oppskrift: Kaffefromasj med müsli & karamell

Magevennligmat_Soma_frokostterte2.jpg

Soma

I samarbeid med SOMA.no valgte jeg ut en rekke av deres produkter som var lavFODMAP. Deretter laget tre oppskrifter ut av produktene. Oppskriftene skulle kunne brukes til 17.mai feiring.
Her er lett og god terte.

Se oppskrift: Kaffeterte med banan og karamell

Magevennligmat_Soma_kokosogsitronkake3.jpg

Soma

I samarbeid med SOMA.no valgte jeg ut en rekke av deres produkter som var lavFODMAP. Deretter laget tre oppskrifter ut av produktene. Oppskriftene skulle kunne brukes til 17.mai feiring. Denne kaken er laget på kokos og er naturlig både glutenfri og melkefri.

Les blogginnlegget: Et saftig samarbeid med SOMA
Se oppskriften:
Kokos- og sitronkake

 
Magevennligmat_NCF_påske.jpg

GLUTEnfri nr. 1 -2017

Tekst, foto og utvikling av 6 oppskrifter under temaet “Påske” for medlems-magasinet GlutenFRI for Norsk Cøliakiforening. Oppdraget gjøre via firmaet Edin Design, men deles også her på bloggen.

Se oppskriftene: Yorkshirepudding og Påskelam med rotgrønnsaker

Magevennligmat_NCF_piknik.jpg

GLUTEnfri nr. 2 -2017

Tekst, foto og utvikling av 6 oppskrifter under temaet “Piknik” for medlems-magasinet GlutenFRI for Norsk Cøliakiforening. Oppdraget gjøre via firmaet Edin Design, men deles også her på bloggen.

Se oppskriften: Piknikspyd og Limonade med rosmarin

static1.squarespace.jpg

GLUTEnfri nr. 4 -2016

Tekst, foto og utvikling av 6 oppskrifter under temaet “Jul” for medlems-magasinet GlutenFRI for Norsk Cøliakiforening. Oppdraget gjøre via firmaet Edin Design, men deles også her på bloggen.

Les blogginnlegget: Juleoppskrifter for Norsk Cøliakiforening

Se oppskriften: Gule bomber med pekannøtter