Enkel restepizza

Noen ganger orker man bare ikke å lage en fancy middag fra bunnen av, man vil bare ha noe enkelt, raskt og godt. Jeg liker å ha glutenfrie tortillawraps liggende i fryseren, de er perfekte til å lage en enkel wrap, en piadina – eller som jeg gjorde i dag: en mini-pizza! I denne oppskriften har jeg brukt det jeg fant i fryseren og kjøleskapet, så her er det bare å være kreativ og endre etter hva du har.

Porsjoner: 1

Ingredienser:
2 glutenfrie tortillawraps (jeg har brukt BFree som blir deilig og sprø)
4-6 ss. Tomatsaus eller hakkede tomater med litt ketchup
1 grillpølse (hjemmelaget eller et merke uten hvitløk, løk og mel)
4 skiver bacon
4 dl revet ost
4 ts pesto (hjemmelaget eller et merke uten hvitløk)

Slik gjør du:
Legg to tortillawraps på et stekebrett med bakepapir på og sett ovnene på 200 grader.

Skjær baconet og grillpølsen i passende store biter og stek de i stekepannen til de har en gylden skorpe. Smør tomatsaus over de to tortillaene, fordel pølse- og baco bitene og strø revet ost over. Legg på pesto på toppen i små kladder.

Stek i  ca. 10 minutter til osten er gylden. La pizzaen hvile i ca. 5 minutter, slik at bunnen får tid til å kjøle litt ned og bli sprø.


Glutenfri Oreo- og browniekake

Glutenfri Oreo- og browniekake

Bakt rabarbra

0