Bli med på LMF – møte i Oslo!

Inneholder link til produkter

Nest uke, nærmere bestemt onsdag den 9. mars, skal jeg holde foredrag under LMF Oslo og Akershus sitt medlemsmøte – DU er hjertelig velkommen!

I fjor holdt jeg en rekke foredrag etter at boken min, lavFODMAP – Magevennlig mat, kom ut i september. Nå er det på tiden med årets første foredrag igjen, og denne gangen vil det være på Lærings- og mestringssenteret på Aker Sykehus i Oslo. Her har jeg mang en gang sittet som publikum i salen under LMF sine medlemsmøter. Jeg har hørt pasienthistorier og både leger og forskere fortelle om IBD og IBS. Denne gangen er det jeg som skal stå på talerstolen.

Har du allerede hørt foredragene mine? Kom med innspill!
Som sagt ble det mange foredrag i høst, så kanskje har du allerede hørt meg snakke om livet mitt med Crohns og IBS, om hvordan jeg ble bedre av å legge om til LavFODMAP-kost og om veien frem mot å lage bok i samarbeid med Lovisenberg Diakonale Sykehus. Jeg tenker derfor at jeg skal endre presentasjonen min litt denne gangen og jeg tar gjerne i mot innspill. Hva vil du egentlig høre om?

Hva vil du høre?
Om hvordan det er å være i arbeidslivet som kronisk syk? Vil dere høre om ”glansbilde” dagene eller om de tunge, kjipe dagene da sykdom tar overhånd? Vil dere høre om hvordan jeg fant kjærligheten mellom to koloskopier, om det å blogge om kosthold og sykdom eller det å starte nettbutikk? Eller vil dere rett og slett ha et rent lavFODMAP foredrag? Legg igjen en beskjed i kommentarfeltet under eller send meg en mail til julia@magevennligmat.no

Velkommen!
Foredraget mitt starter kl. 18.30, men før det vil det være årsmøte for LMF fra kl.18.00. Har du ikke vært med på et LMF-møte før må du ikke la deg skremme av ordet Årsmøtet, men benytt heller sjansen til å bli bedre kjent med pasientorganisasjonen som kjemper for oss med kroniske mage- og tarmsykdommer.

Trykk her for full invitasjon!

Jeg vil ta med meg smaksprøver fra boka, samt selge både bøker og diettdagebøker.
Håper jeg ser deg der!

// Julia

 

 

En god start på dagen

Hva er egentlig Xanthan gum og hvordan bruker man det?

0