Skalldyrsuppe

Denne suppen smaker helt fantastisk – den er krydret, fyldig og tung. Den er faktisk så smakfull at jeg heller vil anbefale den til forrett enn til hovedrett, så man virkelig kan nyte smakene uten at det blir for mye.

Porsjoner: 8 medium suppeskåler

Ingredienser:
2 liter skalldyrkraft
3 dl laktosefri fløte
1 toppet ss maisenna
rensede skalldyr (valgfri mengde og type)

Slik gjør du:
Varm opp skalldyrkraften. Rør ut maisennaen i den kalde fløte og hell det deretter inn i den varme kraften mens du rører. Kok suppen opp mens du rører, til den har tyknet litt.

Legg en håndfull renset skalldyrkjøtt i bunnen av en tallerken. Hell suppe over og server! Server gjerne med en klatt (laktosefri) rømme eller kesam om du ønsker en litt mildere versjon.


Ripsgelè og solbærgelè

Ripsgelè og solbærgelè

Skalldyrkraft

0