Vinneren av konkurransen er kåret!

Først og fremst tusen hjertelig takk til alle dere 174 som deltok i konkurransen om en magevennlig gavepakke. Det var en overveldende respons som viser at bøker om magevennlig mat, LavFODMAP og tarmer (med eller uten sjarm) er noe mange ønsker seg denne julen.

For en respons!
Jeg ba dere legge igjen en kommentar for å være med i konkurransen, men jeg forventet slett ikke å få så utrolig mange hyggelige og flotte meldinger! Tusen takk for alle kommentarer, godord og for at dere setter pris på boken jeg har laget. Det betyr så utrolig mye for meg og gir meg virkelig troen på at boken min og denne bloggen kan hjelpe andre som også sliter med en sensitiv mage.

Hvem vant?
Etter å ha lest igjennom alle kommentarene innså jeg at det ville være umulig å velge bare én verdig vinner basert på begrunnelser, dikt, rim eller godord. Derfor ba jeg ganske enkelt min mann Espen om å si et tall mellom 1 – 174. Han svarte: nummer 2! Dermed ble det altså Miriam som la igjen kommentar nummer 2 som vant og får den store og flotte gavepakken i posten.

Vant du ikke?
Til alle dere som dessverre ikke vant, så kan jeg ikke noe annet enn å beklage at jeg ikke har flere pakker å gi ut. Jeg håper at jeg får til flere konkurranser og give aways i året som kommer – så følg med!

Mange av dere skrev at innholdet i gavepakken stod øverst på ønskelisten deres i år. Husk at dere på nettbutikken min shop.magevennligmat.no kan kjøpe boken min LavFODMAP – Magevennlig mat i signert versjon og de magevennlige melblandingene (som også er laktose- og glutenfrie). Hos Tanum og andre bokhandlere får du også boken min (ikke signert), samt boken Sjarmen med Tarmen.

Igjen takk for deltagelsen alle sammen og gratulerer så mye til Miriam! 

// Julia

Ukemeny, uke 51

Lucia!

0