Har du lyst til å vinne en magevennlig gavepakke?

Dette innlegget inneholder egenreklame for nettbutikk og bok

Jepp, du hørte riktig – jeg vil gi bort en gavepakke til en av mine lesere. Forlaget mitt, Cappelen Damm, har nå fortalt meg at boken min, lavFODMAP – Magevennlig mat, solgte ut hele førsteopplaget på under 3 måneder. 2. opplag av boken er nå ute i butikk. Dette må jeg utrolig glad for å høre og vi må selvsagt feire med å gi bort en gavepakke fra både meg og Cappelen Damm.

Magevennlig gavepakke
Helt hva gavepakken inneholder blir en overraskelse, men så langt kan jeg røpe at den heldige vinneren i hvert fall får:

  • Ett signert eksemplar av min bok, LavFODMAP – Magevennlig mat, inkludert diettdagbok
  • Boken Sjarmen med Tarmen skrevet av Giulia Enders (En sjeldent informativ og underholdende bok om fordøyelsen vår!)
  • Heftet Fargelegg julekort fra Fam Irvoll (Fargelegg, koble av og lag julekort til familie og venner!)
  • En yoghurtkopp fra Saga Form, perfekt til å lage kjøleskapsgrøt i og ta med på jobb/skole. På toppen er det eget rom for müsli.
  • Diverse mel-/matprodukter fra nettbutikken min, shop.magevennligmat.no. Noen ser du allerede avbildet over (rispasta, rismel og tapikoamel), men i morgen skal jeg gjøre flere innkjøp, så helt hva annet jeg putter i gavepakken blir er en overraskelse!

Hvordan vinne?
Alt du må gjøre er for å være med i konkurransen er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under. Hva du skriver er helt opp til deg. Når du har skrevet det du vil, trykker du på knappen Post Comment. Du vil da få beskjed om å lage et brukernavn (som vil synes - kall deg akkurat hva du vil) og at du kan legge igjen en epost (som ikke vil bli synlig). Husk at du MÅ legge igjen eposten din, slik at jeg kan få kontakt med deg dersom du er den heldige vinneren!

For at jeg skal rekke å sende pakken til deg før jul er siste frist for å være med i konkurransen søndag 13. Desember kl. 18.00!

Konkurransen er nå avsluttet. Vant du? Finn det ut her!

//Julia

Hva med gløggen?

Ukemeny, uke 50

0