Og vinnerne er....

For to uker siden la jeg ut en konkurranse på Facebook og ba dere fortelle meg hvem dere ville dele et Magevennlig måltid med. Responsen har vært helt utrolig, tenk at hele 251 av dere (mine kjære lesere) har lagt igjen kommentarer!

Ikke bare er jeg utrolig glad for at dere har deltatt i konkurransen, men jeg blir også glad for å se hvem dere vil lage og dele magevennlig mat med. Denne boka er nemlig ikke bare til meg og dere som har irritabel tarm, men også til alle våre pårørende, familie og venner – som jeg vet veldig, veldig gjerne vil lære mer om sykdommene våre for å forstå og lage mat som vi også kan spise.

Svarene dere har lagt igjen er rørende – dere deler både egne erfaringer med sensitive mager, hvordan dette er et problem i familien, hvordan dere ser andre som sliter med magen og hvordan dere vil lage mat til både dere selv og andre. Så tusen takk for at dere deler dette, jeg håper oppskriftene i boka vil kunne samle alle rundt et bord, der alle kan spise det samme - sammen.

Så til det dere egentlig vil vite: Hvem vant?
Jeg tenkte jeg skulle gjøre konkurransen så rettferdig som mulig og hadde tidlig bestemt meg for å skrive ned alle navn på lapper og deretter trekke. Å skrive ned 251 navn for hånd tok litt tid, men her er altså de tre heldige vinnerne:

Gratulerer til:

  • Kirsten Hermine Graf
  • Sonja Iren Lund
  • Marianne Råen

Dere får hvert deres signerte eksemplar av LavFODMAP – Magevennlig mat i posten.
(Ps. Beklager at navnene deres er litt feilstavet på lappene, tror jeg ble sliten av å skrive så mange lapper at jeg gikk litt i surr, men dere vant i allefall!)

Til alle dere andre som deltok i konkurransen: tusen takk!
Boka er litt forsinket ut i butikkhyllene, men vil være ute i løpet av de neste dagene.
Og husk at dere alltids kan bestille den rett hjem via Tanum.

Fortsett å følg med på magevennligmat.no – det kan godt hende det blir flere konkurranser etter hvert.

// Julia

Endelig er den her!

Nerverklumper og energikuler

0