Fra skuffelse til spørreundersøkelse og pølser på bål!

Skjermbilde 2017-11-28 kl. 14.37.36.png

#reklame (innlegget inneholder produktlinker)

I helgen skulle jeg ha holdt kurs i lavFODMAP julebakst, og hadde gledet meg masse til å treffe dere lesere, bake julekaker sammen og høre hvordan dere lever med en restriktiv diett. Dessverre var det for få påmeldte og vi ble nødt til å avlyse i siste liten.

Skuffa
For å være helt ærlig ble jeg skikkelig skuffa. Jeg hadde jo både ordnet sponsorer av melet jeg synes er aller best å bake fine julekaker med, nemlig glutenfri fin kakemiks fra Toro, og goodie-bags med blant annet glutenfri muffinsmiks og rundstykke-miks fra Møllerens! Det er alltid en nedtur når ting ikke går som planlagt, og akkurat det må jeg innrømme at er mitt lille såre punkt: jeg er veldig glad i at ting går som det skal – ikke at jeg må omstille meg.

Men når alt kommer til alt: jeg forstår veldig godt at det er hektisk i denne perioden, med både julebord, black friday, influensa og julemarkeder. Tilbakemeldingene jeg har fått fra dere lesere har vært at dere allikevel veldig gjerne vil ha kurs – men at det bare passet litt dårlig nå. Og vi har jo tross alt både mel og goodiebags vi må få brukt!

Derfor lurer jeg på om du som er interessert i å være med på kurs fremover kunne tenke deg å svare på dette lille spørreskjema – så kan jeg tilpasse tid, sted og pris til å passe så mange som mulig!

Hjelp meg ved å svare på noen korte spørsmål her! (Tar ca. 2-3 min)

Den beste medisinen mot skuffelse: pølser på bål!
Til tross for litt skuffelser ble denne helgen allikevel veldig fin. Lørdag dro jeg inn til Vulkan, signerte litt bøker hos Spetakkel bar- og kokebokhandel, tuslet litt på julemarkedet til Mathallen før vi satte oss på kafe på løkka. Vetle fikk en mûslibolle med brunost som han koste seg glugg med, mens jeg tyvstartet julen med en Sara Bernhard kake!

Søndag oppdaget vi en ny sti rett der vi bor og gikk en flott tur med Vetle i bæremeis. Vi fant en gammel koie langs Glomma med bålplass, der vi fyrte opp et stort bål, grillet pølser og koste oss med litt sjokolade.

Jeg håper dere hadde en fin helg og at dere ikke har snødd helt bort i dag. Jeg skal straks hente Vetle i barnehagen og i dag blir det akebrett hjem!

//Julia

5 tips til en magevennlig jul!

Nye glutenfrie produkter fra Møllerens! Men er de lavFODMAP?

0