Kalenderluke 14: Rødkålsalat med appelsin

Det er på tide med et sunt innslag til julematen i denne adventskalenderen og da er denne rødkålsalaten med appelsin perfekt. Ikke bare er rødkål lavFODMAP, men den er også sunn og smaksrik. Salaten, som vi spiser alle årstider her i huset, passer veldig godt sammen med kjøtt og brun saus, fordi den er frisk og sprø med grønnsaker og nøtter. Appelsinen (du kan også bruke klementiner eller mandariner) gjør at den blir ekstra søt og syrlig og at den passer utmerket som tilbehør til julemiddagen. Oppskriften får du her!

Dagens kalenderluke er noe anderledes enn gårsdagens kan du si... haha, jeg ler forsatt av meg selv og at jeg turte å legge ut det rumpe-bildet. Og samtidig blir jeg veldig glad og takknemlig for alle de hyggelige meldingene dere har sendt meg. Det er tydelig at mange har vært igjenom koloskopier og kunne kjenne seg igjen! 

Jeg sitter nå på toget inn til Oslo. I dag er jeg egentlig helt tom for krefter,  men har tatt meg selv i nakkeskinnet for å komme ut av døra og delta på en julecoctail. Jeg håper formen stiger litt etterhvert, så jeg kan kose meg med å "lufte hjernen litt" (sånn blir det når man ellers er hjemme og er syk/har hjemmekontor) og få skikkelig julestemning. 

Ønsker dere en fin kveld! 

//Julia

 

Kalenderluke 15 - 19: Hjertesukk og drittuke

Kalenderluke 13: Koloskopi og fin i farta

0