Foredrag og julemarked!

Magevennligmat_julia-edin.jpg

Det nærmer seg jul – og i all beskjedenhet vil jeg si at bøkene mine er perfekte julegaver, men også supre nå som julebaksten står for tur. Derfor tar jeg med meg bøker, smaksprøver og foredrag til Sandefjord neste uke – og på julemarked i Sørum i desember!

Temakveld i Sandefjord!
Nå har jeg nettopp booket meg hotell i Sandefjord neste uke. Ikke bare skal det bli deilig å sove en hel natt uten å måtte dele seng med mann og barn (huff, det hørtes veldig slemt ut – men andre foreldre vil forstå. Vetle våkner midt på natten i sin egen seng, men nekter å sovne igjen med mindre han ligger som en stjerne midt i senga vår og dytter oss ut…),  men tilbake til poenget: jeg gleder meg til å holde foredrag i Sandefjord!

Denne gangen skal jeg rett og slett snakke om livet med Crohns, irritabel tarm og hvordan alt endret seg da jeg begynte med LavFODMAP kostholdet. Som vanlig når jeg holder foredrag liker jeg at det kommer spørsmål underveis, at jeg ikke har et ”strikt opplegg” men at publikum heller blir til deltagere og at foredraget mitt blir til en dialog og debatt. Så møt opp, bli med og jeg gleder meg til å treffe deg!

Temamøte LMF Vestfold
Når: 18.oktober kl.18.30
Hvor: Sandefjord medisinske senter, Skiringssalveien 26
Pris: kr 50.-
Invitasjon: Last ned her

Julemarked!
Det er enda en stund til jul, men jeg er så heldig å bo rett Blaker skanse – et utrolig vakkert område i Sørumsand. Toget (som tar 40 min fra Oslo s) stopper 4 min gange fra skansen, så for de av dere som har lyst på en perfekt juleutflukt: hold av lørdag 2. og søndag 3.desember. Da er det nemlig julemarked på Blaker skanse. Vi har gjort en tradisjon av å dra dit hvert år for å se på julegrantenning, klappe alpakkaer, se julenissen som kommer med hest og slede, kjøpe julegaver og støtte lokaleprodusenter. Det er rett og slett så idyllisk at det garantert blir julestemning. I år skal jeg altså ha stand der jeg selger bøkene mine og litt varer fra nettbutikken – og jeg tar selvsagt med smaksprøver på glutenfrie pepperkaker for å sikre julestemmninge også for oss som ikke tåler gluten! Håper vi sees!

Julemarked på Blaker Skanse
Når: 18.oktober kl.18.30
Hvor: Blaker skanse (ta toget til Blaker stasjoen, 40 min fra Oslo S, gå opp bakken forbi huset mitt og opp til de flotte gamle bygningene på toppen).
Følg med på facebook-siden til julemarkedet for mer informasjon!
Pris: gratis

Flere eventer?
Har du lyst til at jeg skal komme til et sted nær deg? Send meg en mail på julia@magevennligmat.no! 

Kan en treningsklokke hjelpe til bedre helse?

Merk maten med klistremerker!

0