Lys og varme

Playa Blanca, Lanzarote. Bildet er lånt av Star Tour. 

Playa Blanca, Lanzarote. Bildet er lånt av Star Tour. 

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter

Gavene er pakket, huset er ryddet, kofferten er full av sommerklær og avtalen med hus- og kattepasser er i boks. Det nærmer seg jul med stormskritt og for først gang i mitt liv skal den feires på en hvit sandstrand!

Kalde opplevelser
De siste ukene har jeg våknet med stive ledd og følt meg som en trøtt zombie på dagtid. Det er noe med kombinasjonen av lange, mørke dager og skiftende værforhold som kroppen min ikke liker. I alle fall ikke kombinert med stress før jul.

Espen og jeg har hatt en flott år fylt med mange fine opplevelser. I mai var vi på Island der vi kjørte rundt på øya ikled anorakker, luer og votter mens vi så på den fantastiske naturen i iskald vind. I sommer fortsatte vi naturopplevelsene i Norge da vi i to uker kjørte rundt i Bodil-bobil for å se norske severdigheter, natur, spise god mat og ta livet med ro. Dessverre var det bitende kaldt i august og vi ente opp med både superundertøy, boblejakke og varmevifte.

Sol og varme
Nå er det derfor på tide å avslutte året med sol og varme! Når julemiddagen hos svigers er over, pakkene er åpnet og julaften runder av – da setter vi oss på flyet til Lanzarote.

Der skal vi tilbringe romjulen, nyttårsaften og første uken i januar som et gammelt pensjonistpar med mamma på slep. Jeg gleder meg! (Det kan til og hende vi kjøper oss matchende rumpetasker og hawaii-skjorter). Playa Blanca er kanskje ikke høykultur, men akkurat nå har det alt jeg, mine stive ledd og sliten kropp, trenger: sol, varme, god mat og spa-anlegg på hotellet.

Hva med bloggen?
Jeg vet ikke hvor bra internettilgang det er på hotellet, eller om jeg i det hele tatt kommer meg vekk fra bassengkanten for å blogge, men fortvil ikke: jeg har laget klar både bloggposter og oppskrifter på nyttårskaken, som du vil få i løpet av romjulen. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg ikke til å klare å legge fra meg mobilen, så følg meg gjerne på instagram der jeg vil legge ut litt bilder av både mat og opplevelser underveis.  

Nettbutikken
Shop.magevennligmat.no vil være åpen for bestillinger mens jeg er borte, men varene vil først bli pakket og sendt mandag den 11.januar 2016, når jeg er tilbake på kontoret. Siste frist for å få bestille og få sendt pakker før jeg tar ferie blir i morgen, 22.desember 2015.

Jeg håper dere også finner varmen i julen – om det være seg foran peisen med en stor kopp kakao eller på en hvit sandstrand.

//Julia

En syk juletradisjon

Den magevennlige julemenyen

0