Fremover!

magevennlig-mat_-fremover.jpg

Reklame/inneholder link til produkter

Jeg er lei av ting som tapper meg for energi og vil at denne bloggen skal bli en kilde til inspirasjon for både dere og meg! Hvordan jeg skal gjøre det? Her får du vite litt om hva jeg tenker for bloggen, veien og tiden fremover…

Kreativitetens bakside
Å være designer, kulturjournalist og kokebokforfatter høres kanskje kreativt, utsvevende og morsomt ut. Og det er det stort sett også. Men så er det de gørr kjedelige sidene ved å være selvstendig næringsdrivende da: i perioder har man lite oppdrag, ingen inntekt fordi man venter på at kunder skal betale regningene sine, og andre ganger har man masse å gjøre og døgnet strekker ikke til – og ikke minst: det er en stor regnskapsjobb bak det å ha sitt eget firma.

De siste dagene har jeg gravd meg selv ned i kvitteringer, fakturaer og rapporter og det er få ting jeg synes er så kjedelig som det. Det føles som om livsgnist, kreativitet og energi bare tappes ut av meg. Det er vel en av hovedårsakene til at jeg har valgt å legge ned nettbutikken; den generere så mye papirarbeid i etterkant, som jeg bare ikke har lyst til å fortsette med. Heldigvis har jeg snart solgt unna det meste av matvarer i nettbutikken (men det er fortsatt noe igjen om du vil sikre deg til latterlig lav pris), så jeg kan gå over til å kun selge bøker via Vipps.

Så hva skal jeg gjøre fremover?
Vel, først og fremst tenker jeg det er naturlig at denne bloggen slutter å være en ren kostholdsblogg, men heller blir en livsstilsblogg der jeg forteller om alt som interesserer meg. Som livet med barn, en litt skranglete helse med både Crohns og IBS, mine forsøk (suksesser som katastrofer) på å bli sunnere, tynnere og friskere, mine interesser for design og arrangementer jeg deltar på, og ikke minst skal jeg selvsagt fortsette å dele matglede og oppskrifter!

En energi-blogg!
Kort sagt: jeg vil at denne bloggen skal handle om alt som inspirerer meg. Alt som gjør at jeg brenner for det jeg driver med, ting som gir meg pågangsmot, styrke og energi. Jeg vil at denne bloggen skal være noe jeg skriver fordi jeg bobler over av lyst til å fortelle det til dere det, og at du som leser skal bli smittet av disse ”boblene”. Også er det ikke alltid like lett å boble over av store prosjekter og ideer når man har en kronisk sykdom på toppen av det hele, men jeg tror ikke alltid at det er de store "boblene" som skal til. Av og til kan en liten seier være nok - og også inspirere dere andre som sliter med akkurat de samme tingene som meg, være seg livet som mamma, som kronisk syk, som gift og samboer, eller alle de andre rollene vi har. 

Jeg håper allerede jeg inspirere dere litt med oppskrifter, mine personlige erfaringer og det jeg deler fra livet mitt – men jeg vil gjøre det enda mer. Så nå skal jeg forte meg å gjøre ferdig regnskapet, for allerede i morgen har jeg et møte som kan by på en veldig spennede mulighet for både meg og dere lesere i nær fremtid!

//Julia

Magevennlig juleverksted hos Spetakkel!

Kan jeg lære immunforsvaret mitt karate?

0