Magevennlig juleverksted hos Spetakkel!

magevennligmat_juleverksted3.jpg

Vil du lære mer om magevennlig julebakst i Oslos hyggeligste lokaler? Vel, hold av lørdag 25. november for da blir det glutenfritt, laktosefritt og lavFODMAP juleverksted hos Spetakkel bar og kokebokhandel i Vulkan!

Einar Rohnebaek driver Spetakkel bar og kokebokhandel der de selger begge bøkene mine. 

Einar Rohnebaek driver Spetakkel bar og kokebokhandel der de selger begge bøkene mine. 

Bar + Bokhandel
I går var jeg på møte hos nyåpnede Spetakkel bar og kokebokhandel. Bare navnet i seg selv gjør at jeg jubler litt – for en utrolig kul kombinasjon! Eier Einar Rohnebaek kunne fortelle meg at de åpnet dørene for bare 14 dager siden og at de ønsker å ha hovedfokus på sosiale eventer, kokebøker og at det skal bli en ”hub” for alle som er interessert i mat, drikke og bøker. Bedre blir det ikke!
Spetakkel holder til i store flotte lokaler i Vulkan, og har tilgang på et proft, nytt og fresht kjøkken i underetasjen. Her tenker jeg å invitere 12 deltakere til å bli med på kurs i magevennlig julebakst – som selvsagt er glutenfri, laktosefri, lavFODMAP og veldig godt! 

magevennligmat_spetakkel3.jpg

Julebakstkurs
Vi ser for oss at kurset vil holdes over 3 timer på formiddagen lørdag den 25. november, og etter at vi har bakt masse deilig julekaker trekker vi opp i Spetakkel sin bokhandel og kafédel, der alle som vil kan komme innom. Her vil jeg si noen ord, vi kan mingle, kose oss med det vi har bakt og utveksle erfaringer om livet med irritabel tarm, lavFODMAP/glutenfritt-kosthold, og rett og slett hygge oss. Det vil selvsagt også bli mulighet til å kjøpe bøkene mine og få de signert – perfekt til julebaksten eller som julegaver!

Bli med!
Akkurat nå jobber vi med detaljene rundt arrangementet, så invitasjon med påmelding kommer så fort vi har fått landet klokkeslett, hva vi skal lage og pris. Tenker du allerede nå at dette er noe du vil være med på? Send meg en mail på julia@magevennligmat.no så tar jeg kontakt så fort vi har alt på plass. 

Kan glutenfrie 1-2-3 brødmikser bli like gode som kjøpebrød eller hjemmebakt?

Fremover!

0