Kalenderluke 24: En syk juletradisjon

24_magevennligmat_appelsinsukker.jpg

I dag er det julaften og det er ganske komisk å lese dette innlegget som jeg skrev for 2 år siden: en syk juletradisjon. Komisk fordi i år, som de fleste år siden jeg var liten, er jeg syk på julaften. 

For mange er ikke julen bare idyll. Det kan være mange årsaker som depresjon, ensomhet, vanskelige familieforhold eller sykdom. Min juletradisjon er ganske komisk: nesten hver jul siden jeg var liten har jeg vært syk. Da mener jeg ikke alvorlig syk, men alltid litt tufs. Men selv det å være syk på julaften kan vær hyggelig, om man bare ikke har for høye forventninger til juleidyllen. Les mer om min historie med sykdom på julaften her! 

Dessverre kan jeg ikke krype under dyna denne gangen, her er det en duk som skal strykes, siste rest av en kake skal lages, en liten gutt skal bades og pyntes - og det samme burde jeg vel med meg selv, alt før gjestene kommer om noen timer. Men akkurat nå, akkurat i dette øyeblikk skal jeg legge fra meg mac'en, drikke litt julete og se på tre nøtter til Askepott! 

Ønsker dere alle (syke som friske) en riktig god jul! 

Juleklemmer fra Julia

Nyttårskaken!

Kalenderluke 21: Mandari- og kanelsukker

0