Kalenderluke 21: Mandari- og kanelsukker

Leter du etter en enkel, rask og billig julegave? Lag mandarin- og kanelsukker, ha det over på fine, små krukker eller flasker, og gi bort.

Jeg er av den morgentrøtte typen som aldri riktig kommer helt i gang uten en kopp kaffe. I det siste har jeg gått over til koffeinfri kaffe eller te for å være ekstra snill mot magen, og da er det godt å helle på litt sukker og god smak for å kickstarte dagen. Mandarin- og kanelsukker smaker veldig godt på kaffe eller i teen, og kan brukes som både pynt og smaksforsterker på desserter og bakst. 

De små flaskene jeg har brukt har jeg funnet på gjenbruksbutikk, vasket og kokt før jeg har tatt de de i bruk. Men en rød sløyfe på er de perfekte som en vertinnegave, ekstragave eller liten gave. Oppskriften finner du her!

I dag har jeg bestemt meg for å ta fri fra alt stress i håp om at formen kan bli litt bedre. Jeg har hatt en sløv morgen for en gangs skyld, og sitter nå i senga med morgenkaffen, en katt som maler ved føttene mine, og serien Manhunt: Unabomber (se på Netflix - sykt spennende!) i bakgrunn. En veldig deilig start på morgen for en forkjøla og sliten kropp. Etterpå skal jeg ut å treffe en venninne for å overlevere julegaver. Tror dette blir en bra dag og ønsker deg det samme!

//Julia

 

Kalenderluke 24: En syk juletradisjon

Kalenderluke 20: Bounty-biter

0