Kapselskopi i morgen - Bodø til helgen!

Designed by Freepik

Designed by Freepik

Jeg har blitt invitert til å delta på et veldig spennende seminar i Bodø til helgen, og jeg håper du vil komme og møte meg! Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) sitt lokallag i Nordland arrangerer nemlig åpent møte med tema “Mat som medisin”. Temadagen starter lørdag 3. mars kl 10.30 og varer til rundt 15. Det hele vil foregå på Litteratursalen, Stormen bibliotek, Bodø.

Åpent møte betyr at alle er hjertelig velkommen, så du behøver ikke være medlem av LMF for å komme – og det er gratis.

Mat-som-medisin_LMF.png

Matangst
Jeg skal snakke fra 13.00 – 13.30 og foredraget mitt heter Fra matangst til matglede. Med meg på agendaen for dagen finner du blant annet foredrag om steinalderkost, lavkarbo, om hva en klinisk ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med og om det er sammenheng mellom kosthold og IBD.

Fullt program kan du lese her.

Jeg gleder meg til en helg i Bodø, til å høre andres spennende foredrag, til å stå på scenen selv og ikke minst til å sove på hotell uten å bli vekket av en ett-åring midt på natta! Woho!

Men først:
Men før jeg setter meg på flyet til Bodø på fredag skal jeg prøve på nytt å gjennomføre en kapselskopi. Sist gang gikk det ganske så dårlig (les innlegge "Skulle på kapselskopi, havent på legevakta" her), så denne gangen er jeg ganske nervøs og stressa for hvordan det skal gå med tømmemiddel. Vil du følge prosessen? Følg meg på instagram @magevennligmat – der vil jeg legge ut snutter på instastories av faste og tømmingsprosessen i dag og kapselskopien i morgen. Jeg håper du vil krysse fingrene for meg i dag – og at vi sees på lørdag!

//Julia

Kapselendoskopi

Knip igjen rompa, svelg ned spyet og tørk tårene!

0