Nytt opplag av Magevennlig mat ute i bokhandel + konkurranse!

Nytt opplag av Magevennlig mat ute i bokhandel + konkurranse!

Annonse: Inneholder annonselink til bokhandel

Tenk at det er seks år siden jeg ga ut boka Magevennlig mat! Nå er boken her i sitt femte opplag som innbundet bok - og det feirer jeg med konkurranse!

Hvorfor gi ut bok?

Boken ble til fordi jeg selv så behovet for å lage en enkel introduksjon til lav FODMAP kostholdet. Jeg hadde vært gjennom en lang utredning på sykehus for å finne ut at det var dette kostholdet som funket for min mage (som både plages av IBS og Crohns sykdom) - og underveis i prosessen ble jeg så oppgitt over fokuset på alt man ikke kunne spise!

Jeg ville snu dette og fokusere på alt det gode man faktisk kan spise og lage ved hjelp av magevennlige ingredienser. Sammen med mannen min Espen Edin, som både er fotograf og tidligere utdannet kokk, laget vi masse digge oppskrifter på hverdagsmat, fotograferte og skrev boken.

Boken ble også laget i samarbeid med Torunn Knudsen og Tonje Mellin-Olsen, kliniske ernæringsfysiologer samt Jørgen Valeur, lege og forsker ved Lovisenberg Diakonale Sykehus.

Magevennlig mat har nå kommet i sitt femte opplag og den finnes også som pocket-utgave. Ett år etter Magevennlig mat kom også boken boken Magevennlig bakst, som også lever videre i beste velgående i dag.
Begge bøkene har fokus på lav FODMAP kostholdet, og har oppskrifter som både er gluten- og laktosefrie.

Høst-konkurranse! 

At bøkene fortsatt er aktuelle og selger godt er kjempe gøy, og med flere hundretusen klikk på nettsiden min hver måned vet jeg at lav FODMAP kosthold er viktig for mange. 

Det vil jeg ferie med å gi bort to bøker - så ta en kikk på jo konkurransen på Facebook eller Instagram. Alt du behøver gjøre er å legge igjen et høst-ikon og fortell meg gjerne om du vil beholde boken selv eller gi den bort til noen andre. (Boka er nemlig også en super gave å gi bort til noen som sliter med magen eller noen du vil skal lage god mat til deg) 

Vinnere (1 fra Facebook og 1 fra Instagram) trekkes etter høstferien, altså mandag 11.10.2021. 


Kjøpe boken?

Og om du ikke vinner kan du alltids kjøpe boken i din bokhandler - eller her (bare søk på Julia Edin for å få opp alle bøkene mine).

Takk for at dere fortsetter å lese både bøker og bloggen!

//Julia

Mine 10 beste tips til en god koloskopi

Mine 10 beste tips til en god koloskopi

En deig - tre oppskrifter!

En deig - tre oppskrifter!

0