Velkommen til boklansering!

Det siste året har jeg både vært gravid og laget en ny kokebok. Det betyr 9 måneder der jeg har bakt kaker i perioder jeg var både sliten og hormonell, skrevet tekster i sommervarmen, stått på hodet å stylet til matfoto mens jeg var alvorlig fortung og gjort designet på boka rett etter fødsel.

Alt det tiltross: Magevennlig Bakst har blitt en bok jeg er utrolig fornøyd med og stolt av, – og det må vi feire! Denne boka hadde ikke blitt til uten et godt samarbeid med mannen min Espen som har tatt bildene og gjort det meste av stylingen til boka, mitt fantastiske forlag Cappelen Damm (med Marianne Ihlen, som den mest tålmodige redaktør) og Norsk Cøliakiforening som har lest igjennom og anbefalt.

Nå er boka endelig her og det er på tide å senke skuldrene, kose seg med herlig glutenfri, laktosefri og lavFODMAP bakst. Jeg har gleden av å invitere alle mine lesere, og alle som vil lære å lage magevennlig bakst, til boklansering hos Cappelen Damm, onsdag den 25. Januar kl.17.30.

De første 100 som dukker opp får goodiebag, og det blir selvsagt smaksprøver fra boka! Jeg vil snakke litt om hvordan du kan lykkes med lavFODMAP/Glutenfri bakst av både salt bakst, søt bakst og kaker, og det blir åpnet for spørsmål fra salen.

Meld deg på facebook-eventet her, så gleder jeg meg til å se deg! 

//Julia

Behind the scene: Det var bare to uker igjen til fødesel da vi tok bilder til forsiden av boka. Stor mage resulterte i at jeg stort sett alltid hadde noe søl på magen. Espen tok heldigvis mye av styringa for både styling og art direction denne gange…

Behind the scene: Det var bare to uker igjen til fødesel da vi tok bilder til forsiden av boka. Stor mage resulterte i at jeg stort sett alltid hadde noe søl på magen. Espen tok heldigvis mye av styringa for både styling og art direction denne gangen, her ser dere han fotografere Cakepops!

I morgen skjer det, kommer du?

Endelig er den her!

0