Opphørssalg på glutenfrie og magevennlig matvarer!

Inneholder link til produkter

Det er på tide å avslutte et kapittel: nemlig nettbutikken Shop.magevennligmat.no. Jeg trenger din hjelp til å tømme lageret mitt for glutenfrie bake- og matvarer, og har derfor priset ned alle varer kraftig. Og er du rask kan du også sikre deg en hel del varer gratis! 

Do what you love!
Etter å gått nøye i tenkeboksen de siste månedene har jeg prøvd å sortere hva det er jeg virkelig vil fremover. Jeg har lite energi for tiden og da gjelder det å finne ut av og prioritere det jeg virkelig har lyst til å gjøre. Det som gir meg energi – ikke det som tar.

Og akkurat derfor har jeg bestemt meg for å legge ned nettbutikken. Det vil si, jeg legger den ikke helt ned, du kan fortsatt kjøpe bøker, klistremerker og diettdagbøker, men matvarene kommer jeg til å kutte ut. Hvorfor? Rett og slett fordi dette er tidkrevende, plasskrevende og når alt kommer til alt så er det ikke dette jeg har lyst til å drive med.

Det glutenfrie tilbudet
Da jeg startet nettbutikken var det fordi jeg følte at det manglet mange magevennlig, glutenfrie og sunne tilbud i matvarebutikkene og at ingredienser som jeg selv brukte i glutenfri bakst var vanskelig å få tak i. Men i løpet av det siste året har det skjedd store ting på allergi-fronten og jeg er veldig glad for å se at matvarebutikker over hele landet nå tilbyr et bredt utvalg av ingredienser og matvarer som er tilpasset oss allergikere. Og da blir nettbutikker som min litt overflødig. Det er jeg for min egen del litt lei meg for (det hadde jo vært veldig gøy om det hadde tatt helt av), men mest av alt er jeg veldig glad for at vi intolerante og allergiske har blitt hørt av butikkene og får tak i det vi ønsker!

Latterlig lave priser
Det betyr at jeg nå vil tømme nettbutikken for det jeg har av matvarer og jeg har derfor satt ned prisene kraftig. Ja faktisk latterlig lavt. Jeg har også flere meltyper som nylig har gått ut på dato, men allikevel fint kan brukes – disse gir jeg bort helt gratis så lenge du betaler porto.  For å gjøre det enkelt har jeg  satt at alle pakker, små eller store, koster kroner 140 kroner med Norges pakke som eneste fraktalternativ. Dette fordi matvarer er tunge å sende og slik at du kan handle så mye du bare vil og uansett få det fraktet trygt hjem med sporing.

Forandring fryder?
Jeg kommer også til å gjøre litt forandringer på bloggen fremover – men mer om det kommer!
Jeg håper du vil hjelpe meg å tømme nettbutikken for det som er igjen, så får du masse deilige ingredienser og jeg får jeg plass til å starte nye og spennende prosjekter i stedet. Win - win! 

Trykk her for å komme til alle salgsproduktene!

 

 

 

 

Fordi du fortjener det!

Allergi-hysteri?

0