Fordi du fortjener det!

Endelig helg! Som jeg har skrevet tidligere så prøver jeg å kutte ut sukker i hverdagen. Og det har faktisk gått overraskende bra så langt. Jeg, som vanligvis har hatt både sukker i kaffen, momset sjokoladebiter etter hvert måltider og spist yoghurt og andre ting proppfullt av sukker, - ja jeg har det helt fint med sukkerfri kaffe, naturell yoghurt og nøtter i stedet for sjokolade. Men når helgen kommer, da synes jeg søren meg at jeg fortjener et kakestykke!

I går bakte jeg denne saftige sjokoladekaken med bringebær og kremost. Det var egentlig en bursdagskake til min lille søster som kom på besøk, men siden hun også har sukkerfri så sparte vi den heller til helgen. Og det er helt greit, for selv om denne kaken er glutenfri så blir den bare bedre av å stå et døgn eller to. Da trekkes saften fra bringebærene ut i kaken og du får en tyngre, saftigere kake. Oppskriften får du her! 

Kaken kan også lages med ferdig kakemiks – jeg laget den en gang med Brownie mix fra Det Glutenfrie verkstedet i bunn, vendte inn bringebær og rørte inn osteblandingen på toppen til slutt. Gjort på 1-2-3 og smaker nydelig.

Nå er det klart for helg, og vi har barnevakt slik at vi kan få jobbet videre med oppussing både ute og inne. Så her skal det både tapetseres og bygges vedskjul – da er det ekstra digg med kakepauser innimellom – for vi fortjener det jo!

Riktig god helg til deg og dere der ut!

//Julia 

Kan jeg lære immunforsvaret mitt karate?

Opphørssalg på glutenfrie og magevennlig matvarer!

0