En forsmak på jul

Julen nærmer seg og med den hvite snøen som laver ned begynner virkelig å bli vinteridyll. Jeg har allerede begynt å glede meg til både jul, julemat og julebakst.

Her i huset har Espen gått i pappaperm, mens jeg jobber hjemmefra med frilansprosjekter. Det er ganske fint – da får vi begge vært i nærheten av lille Vetle og hverandre, samtidig som vi kan gjøre litt hvert til vårt også. Og samtidig er det veldig koselig å se ut på den hvite snøen, mens vi har god fyr i peisen og stearinlys som brenner inne.

En ting jeg jo elsker å gjøre når jeg vil slappe helt av er å bake. Forrige helg fikk vi besøk  og nå som julen begynner å nærme seg, men jeg fortsatt synes det er for tidelig å servere julekaker, ja da lagde jeg rett og slett noen deilige glutenfrie cupcakes med julekrydder, appelsin og deilig ostekrem. En deilig liten forsmak på jul. Oppskriften får du ved å trykke på bildet over eller her!

Hell gjerne litt karamellsaus over cupcakesen for mer smak! 

Hell gjerne litt karamellsaus over cupcakesen for mer smak! 

Disse cupcakesene blir som mye annen glutenfribakst for tørre. Trikset er da å varme de opp (uten kremost-toppingen) et lite minutt i mikrobølgeovnen rett før servering og deretter påføre kremosten. Da får du både en lun og saftig cupcakes.

Jeg håper dere alle får en riktig god helg og at oppskriften på disse cupcakesene kan glede noen i helgen!

//Julia

Før-julstilbud i nettbutikken!

Jeg gir ut ny bok: Magevennlig bakst!

0