Nye produkter i nettbutikken og litt om veien videre...

Dette innlegget inneholder egenreklame for nettbutikk

Hurra! Nå er endelig alle skjemaer hos Mattilsynet på plass, jeg har lest igjennom altfor mange sider av lovverket om nettbutikker og matvarehandel, fått kontakt med flinke importører og jeg har skrudd hyller for oppbevaring til jeg har fått blemmer i hendene. Endelig kan jeg begynne å selge lavFODMAP matvarer!

Magevennlige melblandinger: LavFODMAP, glutenfrie og laktosefrie
I boken min, lavFODMAP – Magevennlig mat, finner du oppskriften på mine glutenfrie, laktosefrie og lavFODMAP melblandinger. En søt melblanding som passer til kaker, cupcakes, boller og annen søt bakst, og en fin melblanding til salt bakst som rundstykker, brød og øvrig matlaging.

Først og fremst har jeg nå fokusert på å få ingrediensene til disse melblandingene min i salg i nettbutikken. Dette fordi jeg, da boken ble skrevet, tenkte at tapikoa, rismel og xanthan gum var lett å få tak i. Men jeg må ærlig innrømme at jeg glemte å tenke på at ikke alle bor i store byer og ikke har tilgang til helsekostforretninger eller internasjonale dagligvarehandler med stort utvalg. Jeg har fått mange mailer fra dere leser som etterspør hvor dere kan få tak i ingrediensen til melblandingene og nå gjør jeg det derfor enkelt for dere!

I nettbutikken finner dere nå hvitt rismel, brunt rismel, tapioka stivelse og Xanthan gum, pluss noen veldig gode varianter av pasta/spagetti laget av ris. Alt dette kan du nå få leverte rett i postkassen/på ditt postkontor.

Startpakker
Jeg har også satt sammen en stor startpakke og en liten startpakke, for deg som ønsker å komme i gang med å blande dine egne melblandinger. I tillegg til startpakkene må du kjøpe maisenna/potetmel, bakepulver og vaniljesukker i vanlig dagligvare butikk. De magevennlige melblandingene blander du selv ved å mikse startpakken med øvrige ingredienser. Den store startpakken gir da ca. 8 kilo ferdig blandet melblanding og den lille startpakken gir ca. 4 kilo. I tillegg vil du ha igjen Xanthan gum til senere bruk.

Har du prøvd spaghetti av brun ris? Veldig godt og magevennlig! 

Har du prøvd spaghetti av brun ris? Veldig godt og magevennlig! 

Åpningstider
Dette er første runde med matvarer i nettbutikken. Fordi dette er nytt for meg, fordi jeggjerne vil ha innspill og tilbakemeldinger fra dere og fordi jeg skal ta meg en god og lang juleferie, så vil butikken ha åpent frem til 22. Desember.

I perioden 22. Desember – 10. Januar  vil du kunne foreta kjøp, men produktene vil ikke bli sendtfør den 11.januar – når jeg er tilbake på plass på kontoret.

Hva vil du ha?
I januar planlegger jeg å sende ut en spørreundersøkelse, som jeg håper så mange som mulig vil hjelpe meg å svare på. Her vil jeg gjerne vite mer om hvilke matvarer dere ønsker at jeg tar inn i butikken, slik at jeg på begynnelsen av det nye året kan gi dere flere produkter – som dere vil ha!

Ta en kikk på shop.magevennligmat.no da vel og legg gjerne inn en bestilling på matvarer, diettdagbok eller signert bok! 

// Julia  

Lucia!

Hva med gløggen?

0