Fra deppa til kreativ!

En ting jeg må øve på: selvutløser! 

En ting jeg må øve på: selvutløser! 

Øve på selvutløser og fokus sa du? Jepp, men akkurat nå er fokuset mitt et litt annet sted. Endelig har jeg fått litt kreativ energi tilbake og det føles så godt!

I begynnelsen av forrige uke var jeg ganske deppa, jeg var sliten og frustrert over livet som frilanser. Å være syk kan nemlig fort bli dyrt om du er selvstendig næringsdrivende, for selv med AAP i bunn så har jeg ikke råd til å ikke jobbe.

Og etter å ha vært i mammaperm har det vært en litt tøff start på’n igjen med jobb. Høsten var preget av at jeg var mye syk eller måtte være hjemme med Vetle som var syk. Og da ble det ikke akkurat så mye tid til å komme seg ut å få tak i og starte opp med nye kunder.

Men så skjedde det noe gøy på slutten av året – jeg kom i kontakt med en dame ved navnet Annicken som driver kulturmagasinet Plnty.no. Annicken er full av ideer, energi og pågangsmot og det smittet rett over på meg. Og vips så var jeg blitt skribent for plnty.no og har allerede publisert en sak om Hedersprien for god design og en annen om musiker og designer Camilla Rosenlund.

Denne uken har Annicken satt meg i sving med et nytt spennende prosjekt - som jeg virkelig elsker å gjøre! Samtidig har jeg en del andre spennende prosjekter på gang både her på bloggen, for kunder og privat - jeg gleder meg til å vise dere litt etter litt.

Det føles så godt å komme ordentlig i gang igjen, og jeg kjenner hvor mye energi kreativitet gir meg. Jeg krysser fingre og tær for at dette nye året fortsetter med mange gøyale prosjekter fylte med kreativ energi!

//Julia

Magiske Matcha!

Jeg er klar for å rulle med snøballen!

0