Full forvirring rundt oppslag i Allers glutenfritt!

Denne uken kom magasinet Allers Glutenfritt ut og jeg ventet spent på en omtale om meg og boken min ”lavFODMAP – Magevennlig mat”.  Men det ble full forvirring da både navnet mitt og tittelen på artikkelen var blandet med min FODMAP-kollega Julianne….

Spent
Tirsdag denne uken kom altså Allers Glutenfritt med en ny utgave og jeg løp spent til butikken. Rett før jul hadde jeg vært i dialog med redaktøren og sendte dem både ett par oppskrifter og ett par bilder, men nøyaktig hva det skulle bli ut av det var jeg usikker på.

Da jeg så at det stod ”Julianne fikk hjelp mot irritabel mage” på forsiden ble jeg derimot skuffa. Var det ikke et oppslag med meg allikevel? Hadde de heller valgt å skrive om Julianne Lyngstad, som også har gitt ut bøker om LavFODMAP dietten?

Full forvirring
Da jeg skummet gjennom bladet lette jeg derfor etter en liten notis eller en oppskrift fra min bok, men forventet å finne hovedoppslaget om Julianne. Da jeg plutselig så et helsides bildet av meg selv med påfølgende tre sider til oppskriftene mine – ja, måtte jeg bare le! Ikke nok med at de har forvekslet navnene våre på forsiden, men når tittelen på dette oppslaget er ”Godt for magen” (som også er navnet på Julianne Lyngstad sin bok) ble forvirringen komplett.

Utover dette var artikkelen rett, det er referert til riktig bok, min historie og mine oppskrifter. Og jeg kan jo skjønne at det ikke er så lett å holde tunga rett i munn for journalistene – for Julianne og Julia er to ganske like navn, særlig og når vi begge er aktuelle med lavFODMAP-bøker, den ene (min) heter Magevennlig mat og den andre Godt for magen. Og vi er jo begge gode FODMAP-kollegaer og oppattt av å hjelpe våre lesere til å få mindre mageplager. Ja, jeg skjønner vel at man kan gå i surr....

Inspirerende
Når det er sagt er Allers glutenfritt ellers et veldig fint blad med mange gode glutenfrie og magevennlige oppskrifter. I oppslaget om meg kan dere lese litt om min historie, fakta om irritabel tarm og lavFODMAP og ikke minst får dere oppskriftene på Stekte risnulder med scampi, Pizza med pesto og skinke, melblandingene mine og sjokoladefondant med bringebærcoulis.

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg – og ønsker dere å bli inspirert til gode matretter som er glutenfrie, så anbefaler jeg at dere kjøper Allers Glutenfritt. Jeg tror iallfall jeg skal bruke helgen til å lage noen av oppskriftene!

//Julia

Nettbutikken er oppdatert med nye, spennende og magevennlige varer!

Er det så farlig egentlig?

0