Kalenderluke 3: Biscotti

Sponset

Lurer du på hva du skal bruke søndagen til? Bak biscotti da vel! Det er ikke vanskelig, og biscottiene kan fint lagres i en kakeboks helt frem til jul. Men jeg kan ikke love at du vil ha flere igjen på julaften, de er nemlig så gode at de lett småspises gjennom hele adventstiden!

Biscotti er en tørr, italiensk kjeks som har lang holdbarhet og kan serveres (og dyppes i ) alt fra kaffe og iskrem til en søt hvitvin, eller nytes som de er. Biscotti lages med mel og mandler – to ting som ikke fungerer så bra på en lavFODMAP diett. Her får du derfor min magevennlige variant med glutenfritt mel, anisfrø, appelsin og pekannøtter. For melkefri variant kan du bytte ut smøret med Blå Melange.

Vanligvis bruker jeg min egen glutenfrie melblanding men i år er jeg så heldig at Toro sponser min julebakst med sin glutenfrie fine melmiks. Den fungere helt likt i denne oppskriften som mitt eget mel, og da blir det jo litt lettere å bake når kan kjøpe ferdig melmiks på butikken.

Oppskriften får du her eller ved å trykke på bildet. 

God søndag - og bor du i nærheten av Sørumsand? Kom å besøk meg på julemarkedet på Blaker skanse i dag da! Jeg holder et lite foredrag kl.13 og har en stand der jeg selger bøker ++. 

// Julia 

Kalenderluke 4: Glutenfrie cupcakes med mild smak av jul

Kalenderluke 2: Gluten- og laktosefrie pepperkaker + tips for baksten!

0