God smak med god samvittighet

God smak med god samvittighet

ANNONSE FOR KOLONIHAGEN

Å eksperimenter på kjøkkenet har blitt som en slag terapi for meg, og fredag valgt jeg derfor å gjøre akkurat det. Jeg koblet helt ut alt stress, plager og bekymringer, fyrte opp i peisen på kjøkkenet, satte på yndlingsmusikken på høyttalerne og ristet litt på både rompa og kroppen mens jeg lagde en deilig frokost-rett.

Denne gangen var det et Cloud Bread jeg vispet sammen, som jeg deretter fylte med deilig pålegg fra Kolonihagen. Denne måneden har de nemlig gitt meg utfordringen av å lage en magevennlig frokost-oppskrift med deres produkter. Da passer jo Cloud Bread perfekt - det er naturlig glutenfritt og både lavFODMAP og lavKarbo.

Cloud Bread lages av kun egg, kremost og bakepulver og jeg må helt ærlig si at jeg ble skikkelig positivt overrasket over hvor bra de økologiske eggene til Kolonihagen var til akkurat dette. Jeg tror aldri jeg har pisket eggehvite og fått en så stiv og fluffy masse. Den holdt formen gjennom både fotografering (se det bildet over - eggehviten står av seg selv) og da den ble blandet sammen med eggegulene og kremosten.

Cloud Bread er nøytrale i smak og kan derfor brukes til alt fra salt til søtt, som for eksempel lette pannekaker med syltetøy, som hamburgerbrød eller som alternativ til brød på frokostbordet eller i matpakka.

Denne gangen har jeg fylt de to Cloud Breadene med friske grønnsaker, smør og pålegg fra Kolonihagen. Kolonihagens produkter smaker fantastisk godt (du tenker kanskje at smør er smør, men det er bare inntil du har smakt Kolonihagen sitt med havsalt!) i tillegg til at de er økologiske. Skinken fra Kolonihagen er også den eneste skinken i Norge som lages helt uten Nitritt. Og akkurat nå som jeg sliter så mye med magen min, føles det utrolig riktig og viktig å spise så rent som overhode mulig. Med andre ord denne oppskriften gir: God smak med god samvittighet for både deg selv om miljøet.

Produktene fra Kolonihagen finner du i utvalgte Rema 1000 butikker.
Og du - et lite ekstra-tips: Potetgullet med salt og sitron fra Kolonihagen er helt uten løk og hvitløk, og dermed lavFODMAP. Jeg har virkelig lagt min elsk på dette - som er fast snacks i helgen :)

Oppskriften på Cloud Bread med pålegg fra Kolonihagen får du her!

//Julia

Mamma-looket 2019: På tide med en oppfriskning!

Vulkan-tarm og koloskopi!

0