Mamma-looket 2019: På tide med en oppfriskning!

Å sette av tid til seg selv er ikke alltid like lett når man er småbarnsmor. Men selv med en klengete 2-åring på skulderen har øyenbryns-penselen blitt min nye favoritt i sminkepungen. Den er lett å ta på og gjør at jeg både føler meg og ser litt fr…

Å sette av tid til seg selv er ikke alltid like lett når man er småbarnsmor. Men selv med en klengete 2-åring på skulderen har øyenbryns-penselen blitt min nye favoritt i sminkepungen. Den er lett å ta på og gjør at jeg både føler meg og ser litt fresher ut!

SPONSET INNLEGG FOR GOODIEBOX.NO

Starten på året har ikke vært lett for meg: det har vært magesmerter, koloskopi, oppkast, diaré og det hele toppet seg denne uka med hånd-, munn- og fotsyke hos 2-åringen.

Langvarig sykdom eller stress har en tendens til ikke bare å gå ut over kroppen, men det kan også gå rett på psyken. Og for å være helt ærlig så har det blitt flere og flere dager der jeg gladelig holder jeg meg hjemme i joggebuksa, uten å ta på noe sminke, uten å bry om jeg lukter litt svette eller at håret er fett.

Og det var nettopp på en slik dag, etter å ha ligget klistret inntil en febersvett liten gutt hele natten, at jeg fikk en liten aha-opplevelse på vei til postkassen. Jeg visste nemlig hva som lå og ventet på meg: en Goodiebox full av skjønnhetsprodukter. Dette er et samarbeid jeg nylig har inngått, men det var da - på vei for å hente pakken i postkassen at jeg virkelig innså hvor mye jeg trengte dette. For der gikk jeg altså iført en altfor stor joggebukse, trykket ned i noen sliten høye vintersko, med en stor ullgenser og en enda større jakke utenpå. Om noen hadde sett meg der og da er jeg sikker på at de hadde beskrevet det usminkede ansiktet mitt som grå-hvit med blåsvarte ringer rundet øynene. –Gratulerer Julia, tenkte jeg for meg selv, –Dersom det finnes en motepris for looket «årets kronisk syke småbarnsmor» hadde jeg lett vunnet den nå!

IMG_9798.jpg

Prisen for årets “Kronisk-syk-småbarns-mor-looket” går til meg!

Denne åpenbaringen var en perfekt kombinasjon med å få en Goodibox i postkassen. På tide å ta meg sammen, løfte meg selv opp, føle meg bra igjen og kanskje komme ut av en negativ spiral. –Passer du på Vetle? ropte jeg til mannen min da jeg kom inn, –Jeg trenger bare å fikse noe.

Jeg snek meg opp på badet, åpnet ærbødig esken fra Goodiebox og så de seks produktene som lå der. Jeg, som ikke er særlig erfaren eller bevandret i sminkeverden, ante ikke engang hva halvparten var, men trakk et lettelsens sukk da jeg så at det fulgte med en liten brosjyre som forklarte hvert enkelt produkt.

Magevennligmat_goodiebox_thereflexionbox3.jpg

Jeg hoppet rett i dusjen og tok deretter fatt på produktene; En glitrende eyeliner, en ansiktskrem for t-sonen, en øyebryns-farge, en selvbrunings olje med gullpartikler, bodylotion og en ansiktsmaske fra ulike, gode merker. Jeg testet kremen og øyebryns-fargen med det samme og gikk fresh og velduftende ned i stua til de andre. –Ser du forskjell? spurte jeg optimistisk, –Neeeei, du ser fresh ut, eller? Er det noe med øyenbryna? spurte mannen min nølende, det var tydelig at han ikke så den helt store forvandlingen.

Men det spilte ingen rolle, jeg kjente at noe hadde snudd. Kjente at jeg må ta bedre vare på meg selv, og sette av litt egentid for å føle meg vel, komme meg ut av joggebuksa og den begynnende depresjon som kommer snikende når man har vært syk lenge og gir faen i alt.   

Esken med temaet “The reflection box” inneholdt:  Sakura Body Cream fra Rituals, H20 Illuminationg Tan Mist fra James Read, More brows fra ModelCo, Bubbeling Sheet Mask fra Masque Me Up, Pailettes Eye Pencil fra Lord and Berry og Primer base fra Fig…

Esken med temaet “The reflection box” inneholdt:
Sakura Body Cream fra Rituals, H20 Illuminationg Tan Mist fra James Read, More brows fra ModelCo, Bubbeling Sheet Mask fra Masque Me Up, Pailettes Eye Pencil fra Lord and Berry og Primer base fra Figs and Rouge.

Jeg sier ikke at sminke og en god krem kan snu alt, men jeg tror helt ærlig at det å føle seg bra er utrolig viktig for selvfølelsen. Og det å tvinge på seg noen anstendige klær og freshe seg litt opp kan gjøre det litt enklere å komme seg ut døra i stedet for å isolere seg. Og da er Goodiebox helt perfekt for å få ny inspirasjon, for å teste ut nye produkter og for å finne ut hva man liker, hva huden tåler og hva som passer en.  

Som dere skjønner har jeg lagt min elsk på Goodiebox, og som er et månedlig abonnement – i begynnelsen av hver måned dukker en ny boks med overraskelser opp i postkassen. Selv om dette innlegget er sponset, kan jeg med hånden på hjerte si at jeg trengte dette nå, at jeg alt gleder meg til neste eske og at jeg tror Goodiebox må være den perfekte gaven til noen som er syke over lang tid, til ferske mødre som er slitne og ikke har sovet på lenge, eller til de som er deprimerte og lei – eller rett og slett til deg selv! ❤️

//Julia

En slutt, en begynnelse og en kake!

God smak med god samvittighet

God smak med god samvittighet

0