En slutt, en begynnelse og en kake!

Magevennligmat_marmorkake.jpg

Inneholder egenreklame

Denne helgen markerer både en slutt og en ny begynnelse for meg.

I skrivende stund sitter jeg i foajeen på Comfort Hotel Runway på Gardermoen der LMF har arbeidsmøter hele helgen. Det har gått ganske nøyaktig ett år siden jeg begynte i stillingen som nettredaktør for Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF), men nå har jeg altså kommet til veis ende. Etter ett år der vi har fått løftet innholdet på nettsiden betraktelig, fått økt både lesere og medlemmer og fått mye engasjement i sosiale medier, har jeg sagt opp min stilling.

Tilbake til mitt eget
Grunnen er både enkel og komplisert. Den kompliserte grunnen har med både sykdom og NAV å gjøre og kommer til å få sitt helt eget innlegg etter hvert. Den enkle forklaringen er rett og slett at jeg ønsker å gå tilbake til å jobbe som selvstendig næringsdrivende i mitt eget lille byrå - Edin Design (nettside kommer, men følg meg gjerne på Facebook så lenge). Jeg elsker å levere oppskrifter og bilder til magasiner som for eksempel GlutenFRI, tekster til kulturmagasiner og å jobbe med innhold og design for store firmaer.

En av de tingene jeg blant annet skal jobbe med fremover er innhold og nettsidene for Norsk Nettverk for Down Syndrom (NNDS) og jeg er i gang med å utvikle en inspirasjonskanal i sosiale medier/ blogg for RingAlm, en norsk treprodusent som blant annet lager gulv, panel og kledning av høy kvalitet. Det er veldig gøy å jobbe med interiør igjen og å få lov til å skrive om folk og prosjekter som virkelig omfavner og elsker bruk av norsk tre. Designeren i meg digger å jobbe med dette igjen! For de av dere som vil følge med på veien videre kan dere følge Treinspirasjon på Instagram og følge med på nettsiden www.ringalm.no der vi etter hvert vil lansere bloggen Treinspirasjon.

Mer Magevennlig mat!
I tillegg til å jobbe mer frilans er det én ting jeg har funnet ut det siste året: jeg vil satse mer på denne bloggen - magevennligmat.no ! Å jobbe for LMF var ganske naturlig for meg, jeg brenner virkelig for mer åpenhet rundt kroniske sykdommer, gjøre mage- og tarmsykdommer mindre flaut og å få større aksept og forståelse for alternative kosthold. Men å jobbe med bloggen og LMF side om side det siste året har ikke vært lett – jeg har rett og slett blitt min egen konkurrent både når det gjelder innhold og når det gjelder annonsører. Som ansatt i LMF har jeg valgt å publisere en hel del ting på deres nettside som jeg gjerne kunne ha publisert som magevennlig mat, og noen ganger har jeg derfor følt meg «tom» for hva jeg skulle skrive her. Det var ikke en god følelse, men har samtidig gjort meg bevisst på at jeg virkelig brenner for å at Magevennlig mat skal vokse videre.

 Så selv om jeg er litt trist over å ikke jobbe med LMF lenger (jeg vil fortsette å levere artikler til medlemsbladet deres da, så helt ute er jeg ikke), så gleder jeg meg til å brette opp ermene og starte på neste kapittel!

Kake!
Nå lurer du sikker på hvor det blir av oppskriften på kaka? Vel i anledning morsdag og Valentine og en ny begynnelse for meg, gir jeg dere her oppskriften på en deilig glutenfri marmorkake - hentet fra boken min Magevennlig bakst!

//Julia

Kjærlighet og tropisk konfektkake!

Mamma-looket 2019: På tide med en oppfriskning!

0