Et saftig samarbeid med Soma!

Annonse for Soma.no

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg reklamert for ulike merker her på bloggen i det siste - og det må jeg faktisk si at jeg er skikkelig stolt av!

Hvorfor reklame? 
For meg som blogger betyr det å bli spurt av kjente, flotte merkevarer om å representere dem, mye. Jeg tenker at de liker bloggen min og at jeg har mange nok lesere til at dette er en attraktiv plattform - noe som igjen betyr at bloggen går bra. Og akkurat det er ganske kult for en blogg med fokus på lavFODMAP og mage- og tarmsykdom! Det betyr også at jeg endelig kan få litt penger for all jobben jeg har lagt ned i magevennligmat.no, og ikke minst gir det meg muligheten til å fråtse i skikkelig gode råvarer, samt gi dere lesere både gode oppskrifter og bra rabattkoder. Vinn-vinn kaller jeg det. 

Få rabatter!
Denne gangen er det Soma.no som har sendt meg en stor eske med fantastiske råvarer som jeg plukket ut selv fra nettbutikken deres. Soma.no er en helsekostforhandler på nett, som jeg takket ja til å samarbeide med- rett og slett fordi jeg synes de har bra produkter og et stort sortiment.
Og fordi de gir dere 20% rabatt når dere handler i nettbutikken dersom dere bruker koden "juliaedin20"

Noen av produktene jeg valgte meg ut hadde jeg allerede god kjennskap til, mens endel andre - som feks kokossmør, kokosmasse og kokossirup var ting jeg har lyst til å prøve å bake med, men ikke brukt før. Nå har jeg endelig fått anledning! 

Den saftigste 17.mai kaken du noen gang har smakt!
Soma.no ba meg lage en 17.mai-kake, men jeg har ikke tatt utfordringen deres i bokstavelig forstand. Her er det ingen norske flagg, kremfløte, jordbær eller blåbær! Nei, tvert i mot har jeg valgt ganske unorske ingredienser med sitron og kokos. Dette fordi jeg ønsker at det på festdager som 17.mai skal serveres kaker som så mange som mulig kan spise. Sammen.

I denne kaken er det ikke brukt noe annet mel enn kokosfibermel (kun 1 dl) og den er også helt uten melkeprodukter. Dermed er dette en kake som trygt kan serveres ved festlige-anledninger, da svært mange vil tåle den (med unntak av sitrus- og egg-allergikere). 

Målet var å lage en god kake, men jeg må bare si at dette er en kake jeg overrasket meg selv med. Den er så saftig, syrlig, søt og god at det eneste folk vil tenke på er å få ett stykke til! 

Frokost-dessert!
Dette var kake 1 av 2 for Soma.no, så enda en oppskrift er rett rundt hjørnet. Det blir noe helt annet - nemlig en ostekake med kaffesmak, inspirert av den mest populære oppskriften min fra i fjor: Frokostkake med musli og yoghurt! Og til denne skal også bli eggefri - så følg med for flere fristelser!

Konkurranse!
I løpet av den kommende uken vil jeg også ta over Soma sin instagram-konto - og dere kan være med å konkurrere om kakaobaserte produkter fra Soma.no på min instragram (@magevennligmat)

Magevennligmat_Soma_kokosogsitronkake2.jpg

Klikk her for oppskriften på Kokos- og sitronkake, og ikke glem å bruke rabattkoden juliaedin20 når dere handler på Soma.no - da får dere 20% rabatt! 

//Julia

 

Min samling magevennlige og allergivennlige 17.mai-kaker!

En forfriskende eske, fra Leske!

0