2016 - Det magevennlige året!

Innbunden utgave underst og pocketutgave øverst!

Innbunden utgave underst og pocketutgave øverst!

Mens jeg har ligget å dratt meg i sola har det skjedd store ting her hjemme og det alltid hyggelig å komme hjem til gode nyheter. LavFODMAP - Magevennlig mat solgte over all forventning i løpet 2015 og allerede etter 2 måneder ble andre opplaget satt i trykk. Med tanke på at boken ble lansert i september og bare var i salg i 4 måneder av året, så er jeg jublende glad, og stolt, over at boka har gjort det så bra.

Pocketutgave
Nå er det starten på et nytt år og jeg vet at mange ønsker å gjøre 2016 til et magevennlig år, med mindre mageplager, mer energi og samtidig nyte god mat for hele familien. Derfor har forlaget mitt, Cappelen Damm, og jeg laget en paperback/heftet utgave av boken LavFODMAP - Magevennlig mat.

Pocketutgaven var i salg fra mandag 4.januar, da bokhandlerne åpnet dørene på nyåret, og etter bare en uke har den seilet rett inn på 10.ende plass over Norlis mest solgte faktabøker! Hurra!

Hva er forskjellen?
Pocketboka inneholder akkurat det samme som hovedboken, med unntak av diettdagboken. Begge bøkene er i cirka samme format, mens pocketboka er litt tynnere, mykere og lettere. Begge bøkene inneholder mer enn 70 oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker og desserter som gir ro i magen - uten gluten, laktose og tungtfordøyelige karbohydrater. I tillegg får du god kunnskap om irritabel tarm og matintoleranse, og råd og tips fra noen av landets ledende spesialister på mageproblemer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo. Den originale boka som er innbundet har en veiledende pris på kr. 349,- mens pocketutgaven kr. 199,-. Noen bokhandlere, som feks Tanum, har satt ned prisene enda mer til 305,- og 179,-.

Diettdagbok
For deg som har kjøpt pocketutgaven av boka og ønsker en diettdagbok for å registrere både symptomer, hva du spiser og om du har effekt av å legge om kostholdet, så kan diettdagbøker kjøpes her!

Jeg jubler over en super-bra start på året og håper at 2016 blir året enda flere får bukt med sine mageplager.


//Julia


Brownies og startkabler

Å spise på restaurant (i Spania)...

0