Nyt sommeren med en deilig iskake!

Nyt sommeren med en deilig iskake!

Dette innlegget er sponset med is fra Diplom-is

Laktosefri og glutenfri iskake sier du? Ikke noe problem: her får du min deilige iskake med marengs, bær og salte karamell-nøtter!

Endelig er varmen tilbake og som gravid må jeg ærlig innrømme at jeg bryr meg pent lite om sommerkroppen 2016. I stedet synes jeg det er verdt å unne seg litt ekstra hygge i varmen, om det er hverdagshygge eller til en spesiell anledning som bursdag, konfirmasjoner, bryllup eller andre festlige lag.

Denne deilige iskaken laget jeg for første gang til 17.mai, men glemte å skrive ned oppskriften og ta gode bilder. Etter å ha lagt ut et snapshot på instagram fikk jeg overveldende respons fra følgere som ønsket oppskriften – så derfor har jeg nå perfeksjonert den og laget iskaken på nytt.

Her finner du oppskriften!

Denne kaken er basert på den laktosefrie vaniljeisen FRI fra Diplom-is, men du kan selvsagt også bruke andre iskremtyper – alt etterhva du tåler og liker. Husk at laktosefri is smelter litt fortere enn vanlig is, og særlig denne der jeg har tilsatt salte nøtter. Ta ut kaken maks 15 minutter før den skal spises, og husk at du fint kan skjære deg et stykke og fryse ned resten.

Nyt varmen og iskaken!

//Julia

Et oppgjør med sommerkroppen 2016!

En overraskende og magevennlig babyshower!

0