Glutenfri rullekake med HaPå, krem og salte peanøtter!

Fra det NAV-frustrasjon til verdens beste kake…
Tusen takk for alle kommentarer og engasjement som har kommet etter mitt siste innlegg. Det føles godt å ha fortalt om det jeg selv synes er flaut og tabubelagt, og det er godt å føle at flere enn meg ser det urettferdige i denne situasjonen. Men mens jeg venter på at landet vårt får en bedre og mer inkluderende politikk har jeg iallefall funnet frem til den ulitimate trøste-spise-kaken: Rullekake med HaPå!

Inspirert av barndomsminner!
Den siste tiden har jeg oppdaget at jeg tåler litt mer laktose enn tidligere og kan derfor være litt rundere i kantene når jeg bruker ingredienser. Da jeg var liten elsket jeg HaPå som pålegg og nå fikk jeg plutselig så lyst til å bruke det i en kake! HaPå er laget med kondensert melk og er derfor ikke lavFODMAP. Denne kaken er dermed ikke for deg som er i streng fase av dietten eller reagerer på mye laktose, men ved å bruke laktosefri melk i kombinasjon med HaPå blir det ikke mye laktose per bit.

The one cake to rule them all!
Har du lyst til å lage en kake som garantert blir populært blant både barn og voksne? Som passert på en lørdagskveld, til en konfirmasjon, til 17.mai eller til og med et bryllup? Da er dette den rette kaken! Jeg har brukt det populære pålegget HaPå i kombinasjon med krem og salte peanøtter for å lage en skikkelig god kake. Kaken kan fint fryses og trenger ikke lang tid for å tines.

Trykk på et av bildene eller her for å komme til oppskriften.

//Julia

Test av glutenfrie produkter fra Morgenlevering

Å kjempe for noe man ikke vil ha

0