Forsidepike med dobbelthake og crazy-eyes

Magevennligmat_hjemmet_1.jpg

For en måneds tid siden hadde jeg besøk av en journalist og en fotograf fra Hjemmet hos meg. Det var et svært hyggelig besøk der jeg laget en utrolig god Pavlova med passjonsfruk og mascarponekrem (oppskrift finner dere her) mens fotografen knipset i vei.

Dessverre burde jeg kanskje fokusert mer på å posere for kamera (noe jeg virkelig ikke kan eller liker) enn å lage mat, for når jeg så forsidebildet på Hjemmet sitt helsemagasin i går, satte jeg nesten vannet jeg drakk i vrangstrupen! Haha, det er et helt greit bilde og jeg er glad jeg får så mye eksponering, men jeg er ingen pin-up modell akkurat. Her var det både dobbelthake og et merkelig blikk som jeg ikke kjenner meg helt igjen i.

Magevennligmat_hjemmet_2.jpg

Uansett – det viktigste for meg er at budskapet mitt om at man kan finne stor glede i mat selv om man går spiser tilpasset diett, allergier og intoleranser kommer frem, og det gjør det i denne artikkelen. Her får dere både litt bakgrunn i min historie, en sniktitt i det rottete kjøleskapet vårt, en tur i kjøkkenhagen og også gode tips til hvordan man kan bevare matgleden. Også kjefter jeg litt på de som sier at lavFODMAP er en tullediett eller at tror at irritabel tarm er psykisk.

Helseutgaven er en tilleggsutgave til Hjemmet-bladet som sendes ut til abonnenter. Jeg er veldig takknemlig og glad for å få være med i et så mye lest magasin, så får jeg heller øve meg litt i speilet på å posere til neste gang!

Magevennligmat_hjemmet_3.jpg

Dårlige nyheter

Spis opp mat din – lag restepai!

0